Multimediedesigner Praktikant hos Mack Media

Praktik
Sidst opdateret 11-02-2023
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Ansættelse: Efter aftale

Multimediedesigner Praktikant hos Mack Media

Drømmer du om at designe og udvikle flotte hjemmesider til det danske erhvervsliv? Har du en tværfaglig kreativ profil, og er du i stand til at designe grafik og content, som kan repræsentere en virksomhed i en digital online kontekst?

Er svarene ja, så læs med her.

 

Dine arbejdsopgaver som Praktikant:

·      Udarbejdelse af hjemmesideløsninger i WordPress.

·      Grafiske supportopgaver på nye og eksisterende kunders hjemmesideløsninger.

·      Telefonisk præsentation og værdiskabelse af de udarbejdede løsninger til kunderne.

·      Telefonisk sparring, rådgivning og support i forbindelse med opgaveløsning.

·      Skriftligt håndtering af kundehenvendelser via e-mail.

 

Du vil få tilknyttet en fast mentor i hele praktikperioden og blive grundigt oplært inden for områderne CMS, online markedsføring, grafik og meget mere, så du på bedst mulig vis kan hjælpe vores mange kunder med at få det optimale ud af deres løsninger.

 

Vores Team

Vi har afdelinger i Odense, København, Malmø og Karlskrona, hvor du vil blive en del af teamet i Odense afdelingen. Du vil som en del af vores design- og produktionsteam samarbejde med resten af holdet, hvor vidensdeling og intern sparring er en helt naturlig del af din dagligdag. 

 

Vi tilbyder

Et læringsforløb, hvor du vil modtage oplæring fra en fast mentor, i hele praktikperioden. Du kan forvente at sidde med dine egne projekter, men du har samtidig altid mulighed for at spare med resten af teamet og din mentor.

Læringskurven er stejl, men det har til formål at dygtiggøre dig, så du kan glide ind og blive en naturlig del af vores team i den periode du er her. Du vil selvfølgelig modtage fuld oplæring og undervisning i vores produkter og systemer.

Hos Mack Media i Odense bliver du en del af et sjovt og uformelt arbejdsmiljø, hvor både kunder og arbejdsopgaver varierer fra dag til dag.

 

Praktikken er ulønnet.

Mack Media ApS

Type:
Praktik
Lokation:
Mack Media ApS
Ansøgningsfrist:
Hurtigst muligt
Ansættelse:
Efter aftale
Stillingstype:
Multimediedesigner
Del annoncen