Praktikplads indenfor marketing og web

Praktik
Sidst opdateret 16-11-2021
Ansøgningsfrist: Ikke angivet
Ansættelse: Efter aftale

Orloff er en af Danmarks førende leverandører af arbejdstøj, profiltøj, fodtøj og personlige værnemidler til erhvervslivet. Vi præsenterer et stort udvalg af kendte kvalitetsmærker,  der er fremstillet med høj funktionalitet, stil og tilpasset enhver faggruppe.

Vores fire afdelinger i Odense, Aarhus, Kolding og København leverer dagligt til butikskæder, erhvervsvirksomheder, kommuner og offentlige institutioner i hele landet.

Nøgleordet for vores forretning er service, som vi udbyder i form af rådgivning og logistik bundet sammen med de produkter vi leverer indenfor arbejdstøj, profiltøj, fodtøj og værnemidler. 
Vores kunder spænder fra den mindre håndværkervirksomhed til store kædekunder, og derfor varierer opgaverne alt efter kundetype og produktudvalg. Det gør, at hverdagen kan være forskellig og der løbende skal prioriteres. Vi har travlt, men vi har det sjovt, og hver dag er en spændende udfordring! 

Vi søger en praktikant til vores IT og Marketing, hvor vi står overfor en spændende udviklingsrejse med nye platforme. Der vil være brug for hjælp til daglige hands-on opgaver som for eksempel SoMe, mindre grafiske opgaver, analytics, analyse af online aktiviteter samt mulighed for at udføre mindre projekter indenfor kommunikation, marketing og web.

Forudsætninger: kendskab til MS office pakken, Adobe, samt flydende danskkundskaber.

Orloff Erhverv A/S

Type:
Praktik
Lokation:
Tarupvej 53, 5210 Odense NV
Ansøgningsfrist:
Ikke angivet
Ansættelse:
Efter aftale
Stillingstype:
Multimediedesigner
Pba. i digital konceptudvikling
Markedsføringsøkonom
Pba. i E-handel
Del annoncen